Annons:

Ledde mot topplaget – tappade allt sista tio

David Henriksson var en av många som hade svårt att greppa vad som hände. Foto: Arkivbild

Ledde mot topplaget – tappade allt sista tio

Djursdala SK gjorde en strålande match mot duktiga topplaget Fågelfors. Men med en man mer och ledning med 1-0 hittade DSK ändå ett sätt att förlora.
– Jag är djupt besviken, säger David Henriksson.

Annons:

Djursdala gjorde i stort sett allting rätt i nästan 85 minuter. Laget låg rätt i planen, hade skaffat sig en 1-0 ledning och sett Fågelfors få en spelare utvisad. När domaren pekade på straff för DSK talade precis allting för en hemmaseger.

Men Simon Henriksson sköt över och tio minuter senare hade Fågelfors gjort tre raka mål och vunnit matchen med 1-3. Få på Dalavallen förstod nog vad som hade hänt.

– Vi följer vår gameplan och får dem precis dit vi vill. Vi kämpar och sliter som ett lag i 85 minuter, vi skapar jättemånga lägen, men gör inte mål. De är duktiga och när de får en utvisad så ska vi kunna hålla undan. Vi har så många chanser att förvalta det här, men vi är för slarviga. Vi bränner en straff och de gör 1-1 direkt efter, suckar David Henriksson.

"Det sitter i huvudet tyvärr"

Fågelfors fick en boost av kvitteringen och gjorde 1-2 av bara farten. 1-3 kom när DSK desperat jagade en kvittering.

– När de får 1-1 får de energi och går för det. Vi försöker hålla 1-1 samtidigt som vi trycker på lite, men de är starka och skickliga. Vi blir lite nedtrycka och lite knäckta. Efter 1-2 trycker vi ju upp allt och 1-3 är ett långskott. Vi skulle definitivt ha vunnit det här idag, jag är djupt besviken. Det var väldigt tungt faktiskt. Jag vet inte vad vi ska göra just nu, det sitter i huvudet tyvärr, säger Henriksson.

Beröm i laget går till Anton Palmér och Max Karlsson.

Tabellen kan du se här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt