Annons:

Gullringens nya anfallare: ”Det höjer mitt självförtroende”

Niklas Gunnarsson ser snabbheten och tekniken som sina främsta egenskaper på fotbollsplanen. Foto: Gullringens GoIF

Gullringens nya anfallare: ”Det höjer mitt självförtroende”

Först försvarsklippan Alexander Swartz. Sedan skyttekungen Niklas Gunnarsson. Gullringens GoIF har fått en bra start på silly season. – Enligt mig själv är jag väl ingen större målskytt, säger Niklas Gunnarsson, som den gångna säsongen vann Frödinge/Brantestads interna skytteliga med tio fullträffar.

Annons:

Dagens Vimmerby kunde tidigare under fredagen berätta att Niklas Gunnarsson väljer att lämna Frödinge/Brantestad för spel med Gullringen i Elitfyran.
Så här kommenterar han övergången:
– Gullringen var intresserade redan förra hösten och då var jag där och tränade i ett par veckor. Till slut kände jag att jag ville spela ett år till med kompisarna i Frödinge. Nu vill jag ändå ge fotbollen ett ärligt försök och då var Gullringen det bästa alternativet för mig, säger Niklas Gunnarsson.

Bra spelsinne

På sociala medier har Gullringen beskrivit 20-årige Gunnarsson som ”en av områdets största talanger”.
Vad säger du om det?
– Jag får säga att det var väldigt kul att höra. Det höjer mitt självförtroende.
Hur skulle du beskriva dig som spelare?
– Jag är snabb och har ett bra spelsinne, det lever jag mycket på. Sen är jag en bra avslutare med vänstern, däremot är jag inte särskilt vass med högerfoten.
Senaste säsongen svarade Gunnarsson, som kan användas som både anfallare och yttermittfältare, för tio mål i division sex.
Hur många mål blir det nästa säsong?
– Haha. Jag är väl ingen större målskytt egentligen. Men jag försöker väl göra så många som möjligt. Jag har alltid en målsättning att göra minst tio mål per säsong, säger Niklas Gunnarsson.

”Spännande spelare”

Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp är nöjd över att ha rott föreningens andra nyförvärv i hamn.
– Niklas är en riktigt spännande spelare. Jag tycker att vi har saknat den spelartypen litegrann. Han är både snabb och teknisk och har en väldigt bra vänsterfot, säger Patrik Wärnehall.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt