Annons:

Match bröts efter otäck skada – ambulans kallades till arenan

Kvällens match mellan Gullringens GoIF och Rosenfors IK på Gullemon bröts efter 75 minuter. En otäck smäll golvade en av Gullringens spelare.
– Hon var medvetslös en stund. Det var riktigt otäckt, säger Gullringens tränare Michael Eklund.

Annons:

Matchen i sig var inte mycket att säga om. Rosenfors ledde med 2-0 efter fem minuter och 7-0 i halvtid. 75 minuter in i matchen hade bortalaget utökat till 10-0.

Då åkte Gullringens Emina Tihic på en riktigt otäck smäll och blev liggande på planen.

– De sprang ihop med varandra. Emina fick en smäll på struphuvudet och slog också i huvudet. Hon var medvetslös ett tag, det var riktigt otäckt, säger Michael Eklund.

Matchen bröts efter 75 minuter och ambulans kallades till Gullemon. Michael Eklund kunde ändå lämna lugnande besked om Emina Tihic.

– Hon kunde resa sig själv och gå in i ambulansen. Nu får hon åka med till sjukhuset, säger Eklund.

”Ganska överlägsna”

Lagen var överens om att bryta matchen och räknar med att 10-0 står sig som slutresultat.

– Vi var väl ganska överlägsna, men Gullringen kämpade på och jag måste ändå säga att jag är lite imponerad av dem. För vår del så tycker jag att vi höll hyfsat fokus matchen igenom, säger Rosenfors tränare Ola Nilsson.

Michael Eklund:

– Rosenfors var bra. Det kanske inte alltid gick så snabbt, men de var spelskickliga och hade många fina avslut. Sen tycker jag att vi hade några riktigt bra målchanser som vi kunde ha förvaltat.

Rosenfors målskyttar: Ellen Erlandsson (4), Nicole Nilsson, Ida Hansson, Isabella Björk, Emma Adolfsson, Hilda Fridsén och Alma Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt