Annons:

VIF i diskussion med IFK Tuna om Åström Åberg

Ted Åström Åberg ser ut att hamna i IFK Tuna. Foto: Linus Johansson

VIF i diskussion med IFK Tuna om Åström Åberg

IFK Tuna kan få ett mycket fint tillskott till nästa säsong. Division fyra-klubben diskuterar med Vimmerby IF om att låna backen Ted Åström Åberg. – Det stämmer att Tuna har tagit kontakt med oss. Vi ska sitta ned med Ted nästa vecka, säger Vimmerby IF:s Stefan Bragsjö.

Annons:

Ted Åström Åberg har kontrakt med Vimmerby över säsongen 2016. På grund av husrenovering har han dock meddelat klubben att tiden för en satsning inte finns. Det ser därför ut att bli en utlåning till en klubb längre ned i seriesystemet.

Gullringen är intresserade

En klubb som ska ha ett stort intresse för Ted Åström Åbergs tjänster är Gullringens GoIF. Stefan Bragsjö säger sig dock inte ha hört något från elitfyranklubben. Det har man däremot gjort från IFK Tuna.
– Tanken nu är att vi ska låna ut Ted till Tuna, men ingenting är klart. Han har ett gällande kontrakt med oss och vi ska försöka hitta en lösning som passar alla parter, säger Stefan Bragsjö.
Har ni fortfarande ett hopp om att Ted Åström Åberg ska spela i Vimmerby 2016?
– Ted säger att han inte har tiden just nu och då fungerar det inte. Däremot vill vi att han ska kunna hoppa in i enstaka matcher om det skulle behövas.

Har tappat två försvarare

Vimmerby har därmed tappat två av sina backar från 2015. Detta i och med att man redan har lånat ut Sebasthian Svensson till Hultsfreds FK.
Måste ni förstärka med någon försvarsspelare?
– Det tror jag inte. Som det är nu finns inte den ambitionen. Men man ska aldrig säga aldrig, säger Stefan Bragsjö.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt