Annons:

Han utvecklar sitt företag med stor investering – kan behöva anställa

Kenny Fransson utökar nu sitt företag efter en stor investering. Foto: Privat

Han utvecklar sitt företag med stor investering – kan behöva anställa

Kenny Fransson driver CS Tak & Måleri AB. Nu utökar han företaget med en stor investering.
– Jag tror det finns ett enormt underlag och det är bra att ha ett ben till i företaget, säger han.

Annons:

I flera års tid har Kenny Fransson och hans fru drivit måleriföretaget CS Tak & Måleri. Nu vill han utvidga företaget och har gjort en stor maskininvestering i en ny vattenbläster för att ge företaget ett nytt ben att stå på.

– Det här är en helt ny grej för mig. Jag har hållit på med måleribiten ett tag och har tänkt på det här ett tag. Det finns en jättemarknad för det här, inte minst på privatsidan. Det gäller allt i bilväg med renoveringar, moped och motorcyklar. En vattenbläster eller våtbläster ger inget damm. Det är ett slutet system och innebär inga miljökrav på det sättet. Det är mycket bättre ut miljökrav. Man kan både blästra och polera med den. Med en vanlig bläster får man en rätt grov yta, men här blir det som polerat, säger Kenny Fransson.

Hur kommer det sig att du gör det här?

– Jag har målet ett tag och tänkt att det är bra att ha ett ben till. Jag vill också göra något ingen annan gör i trakten. Därför kände jag att jag beställer den här maskinen och kör. Jag kommer ha ett samarbete med Vimmerby Lackservice.

Stor investering

För Kenny Fransson blir det nu en spännande tid att se hur det går.

– Det är jättesvårt att säga hur det kommer gå. Det kan bli noll eller ingenting alternativt att jag inte hinner med och får ta in någon mer. Jag tror det finns ett enormt underlag, så det kan nog bli fullt tryck för mig nu till sista september. 

För hans relativt lilla företag är det en stor investering.

– Det är närmare en tredjedel av omsättningen för mig. Jag hade inte satsat så här mycket på pengar om jag inte trodde att det skulle funka. Jag är en liten aktör, men går det bra så kan det bli så att jag får utöka och anställa någon mer.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt