Annons:

JIMMI OCH KIM WICKSTRÖM KLARA FÖR NY LOKAL KLUBB

Jimmi Wickström lämnar Storebro IF för spel i BK Boston i division 6. Foto: Ossian Mathiasson

JIMMI OCH KIM WICKSTRÖM KLARA FÖR NY LOKAL KLUBB

Efter flera säsonger i Storebro IF byter målspottaren Jimmi Wickström förening inom den lokala fotbollen. Ny klubbadress är division 6-laget BK Boston. Även Kim Wickström går samma väg.

Annons:

Jimmi Wickström har ett långt förflutet i både Gullringens GoIF och Vimmerby IF innan han hamnade i Storebro för några säsonger sedan. 

2015 var han i mycket god form och förde upp Storebro till division 4 och nu tar han klivet från Storebro IF för att representera BK Boston 2019. Samma väg väljer Kim Wickström att gå. 

”Inte nog med att vi får in två spelare som kommer göra mycket nytta på planen, vi får även in två härliga individer med hjärtat på rätt plats.Jimmi var ett av de namn vi tidigt sa att vi ville få in. Med hans enorma rutin och spetskvaliteter på planen kommer han kunna höja Boston till nya nivåer”, skriver BK Boston på sociala medier. 

"Varit en trogen partner"

Kim Wickström spelade i klubben under en kort period innan han återvänrde till Storebro för något år sedan. Nu är han tillbaka i division 6-laget – och han har varit på hela hela resan ändå. 

"Kim har varit en vital del under hela vår existens. Utan honom hade BK Boston kanske inte ens funnits. Det var Pelle Strömsten och ett gäng spralliga tonårspojkar som för några år sedan klev in i butiken Boston Clothing med drömmen om att bilda en ny förening i den lilla staden Vimmerby vid namn BK Boston. Kim nappade direkt på idén och har varit en trogen partner ända sedan dess", skriver klubben på sociala medier. 

Under frimånaden har Boston gjort tre värvningar från Södra Vi IF, nämligen Robin Olsson, som blir ny assisterande tränare, Albin Enwall och Henrik Svensson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt