Annons:

Ägarnas ord efter konkursbeskedet: ”Gjort det vi har kunnat”

Boston Weekend har ansökt om konkurs. "Tyvärr ligger covid oss i hälarna och vi kommer inte ifatt anståndet hos Skatteverket som vi tog del av under pandemin", skriver ägarna Jimmi Wickström, Kim Wickström och Natalie Skarhed Frisk i ett sms till vår tidning. Foto: Boston/Skärmdump

Ägarnas ord efter konkursbeskedet: ”Gjort det vi har kunnat”

Boston Weekend, klädbutiken i centrala Vimmerby, har ansökt om konkurs. Nu kommenterar ägarna konkursbeskedet via sms. 

Annons:

Det var i måndags som Bolagsverket registrerade Bostons inkomna ansökan om konkurs. Klädbutiken i centrala Vimmerby har hållit stängt sedan i tisdags och på en lapp står det att butiken är stängd tills vidare. 

Vår tidning sökte under tisdagskvällen ägarna Jimmi och Kim Wickström för en kommentar utan framgång. 

På onsdagsförmiddagen skickade Jimmi Wickström ett sms med ett uttalande om butikens konkursansökan. 

”Vi har gjort det vi har kunnat under denna utförsäljning. Tyvärr ligger covid oss i hälarna och vi kommer inte ifatt anståndet hos Skatteverket som vi tog del av under pandemin. Vi lämnar Boston stolta och tacksamma för alla underbara år tillsammans med våra medarbetare, kunder och leverantörer”, skriver Jimmi Wickström, Kim Wickström och Natalie Skarhed Frisk i ett sms till vår tidning. 

Den kompletterande frågan om varför de inte informerade om detta när de sa att verksamheten skulle läggas ner har inte besvarats. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt