Annons:

DSK-spelarna debuterade i Boston – framtiden är oviss

Joakim Hammar och Jonatan Green debuterade i BK Boston i dagens träningsmatch. Foto: Ossian Mathiasson

DSK-spelarna debuterade i Boston – framtiden är oviss

Storebro IF och BK Boston kryssade (2-2) i dagens träningsmatch på Bruksvallen i Storebro. I Boston gjorde Joakim Hammar och Jonatan Green, som är på ingång från Djursdala SK, debut.

Annons:

Det var division sex-laget Boston som tog ledningen två gånger om. Båda gångerna lyckades dock Storebro, som spelar i division fem, kvittera.

– Det var en välspelad match mellan två lag som ville framåt och som ville göra mål. Sett över hela matchen tycker jag att ett kryss var rättvist, säger Robin Olsson, tränare i Boston.

Mittbackar imponerade

Olsson var nöjd med det hans lag presterade.

– Vi praktiserade det vi tränat på och fortsatte att ligga rätt i positionerna. Vi hade en helt ny backlinje med spelare som inte är vana att spela på de positionerna. Men jag tycker att framförallt Alexander Ekberg och Albin Envall i mittlåset gjorde det jättebra. Hela laget ska ha beröm, men de två ska lyftas fram lite extra.

I BK Boston gjorde Joakim Hammar och Jonatan Green debut. Deras eventuella övergång från Djursdala SK till Boston har varit veckans snackis i den lokala idrotten. Om DSK kommer att släppa spelarna är fortfarande oklart.

– De fick godkänt att spela matchen i dag och det tycker jag var snällt av Djursdala, säger Robin Olsson.

Storebros målskyttar var Viktor Ström och Hans Jonsson. För Boston nätade Abbas Mohamadi och Arbnor Mataj.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt