Annons:

Uppmärksammat beslut kan ändras – DSK håller nytt möte om Green och Hammar

Joakim Hammar och Jonatan Green stoppades av Djursdala SK när de ville gå till BK Boston. Nu ska ärendet tas upp på klubbens kommande styrelsemöte. Foto: Ossian Mathiasson

Uppmärksammat beslut kan ändras – DSK håller nytt möte om Green och Hammar

Strax före seriestart stoppade Djursdala SK:s styrelse övergångarna av Joakim Hammar och Jonatan Green till BK Boston. På nästa styrelsemöte den 3 juni ska frågan lyftas på nytt.
– Jag har ingen susning om hur det kommer utlöpa, säger DSK:s ordförande Sven Karlsson.

Annons:

Med en dryg vecka kvar till Djursdalas seriepremiär i division 5 kom Jonatan Green och Joakim Hammar med önskemålet om att få gå till BK Boston i division 6. 

På sociala medier gick BKB ut med nyheten utan att DSK gett sitt godkännande till övergångarna. Efter många turer valde Djursdalas styrelse att stoppa övergångarna under minst sagt uppmärksammade former och de berörda spelarna har inte spelat någon fotboll under säsongsinledningen. 

”Vi anser att vi är tvungna att markera. Det måste finnas en mening med frimånaden. Vi anser att det kan urarta totalt annars och bedömer att vi är tvungna att göra på det här sättet”, sa Sven Karlsson då. 

Hänvisar till styrelsemötet

När klubben har sitt kommande styrelsemöte i början av juni kommer den uppkomna situationen upp på agendan igen. 

– Ja, så mycket kan jag säga. Då ska det tas upp igen och vi ska prata om det, det är det enda jag kan säga i dagsläget. Jag har ingen susning om hur det kommer utlöpa, säger Sven Karlsson. 

Enligt DSK:s pressutskick i samband med att de stoppade övergångarna fanns det ingenting som kunde ändra på beslutet. Nu kan beslutet komma att rivas upp. 

Har ni ändrat er?

– Jag kan inte svara på det. Styrelsen samlas den 3 juni och då ska ärendet behandlas igen, sen får vi se vad vi kommer fram till. Det är bäst att vi tar det på styrelsemötet, något mer kan jag inte säga. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt