Annons:

Tuna tappade poäng efter sen kvittering: ”Djupt imponerad”

Martin Carlssons tidiga mål räckte inte till seger för IFK Tuna. Foto: Ossian Mathiasson

Tuna tappade poäng efter sen kvittering: ”Djupt imponerad”

IFK Tuna såg länge ut att få med sig tre poäng från hemmamatchen mot Hvetlanda GIF. En straff med tio minuter kvar att spela grusade de förhoppningarna.
– Klart att det känns lite tungt i och med att kvitteringen kom så sent, säger Tuna-tränaren Mattias Gustavsson efter 1-1-matchen.

Annons:

Tuna fick bästa tänkbara start på matchen i division fyra när Martin Carlsson stötte in 1-0 efter knappt tio minuters spel. Det var en ställning som stod sig länge och väl i en match som inte bjöd på något större spel.

– Det var inget skönspel i dag kan jag säga, men killarna gjorde en jäkla bra arbetsinsats. Sett över matchen som helhet var det mycket kamp. Vi var vassa i vårt omställningsspel och hade bud på fler mål, samtidigt som Hvetlanda hade några bollar på mållinjen också, säger Mattias Gustavsson.

”Säkert rättvist”

Efter att Oskar Eriksson fått ett skott på handen fick Hvetlanda straff med ungefär tio minuter kvar att spela av matchen. Från straffpunkten gjorde inte den tidigare Vimmerbyspelaren Karlo Goranci något misstag och 1-1 var ett faktum.

– Klart att det känns lite tungt i och med att kvitteringen kom så sent och vi hade dessutom fler chanser efter deras mål. Chansmässigt tycker jag väl att vi skulle ha vunnit, men sett till spelet var det säkert rättvist med 1-1.

Mattias Gustavsson berömde hela laget för en bra arbetsinsats.

– Jag är djupt imponerad över att grabbarna sprang så mycket som de gjorde, säger Tuna-tränaren.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt