Annons:

Stark upphämtning av Boston – Abbas nätade dubbelt

Robin Olssons Boston kom tillbaka starkt och tog en poäng mot Hjorted/Totebo. Foto: Ossian Mathiasson

Stark upphämtning av Boston – Abbas nätade dubbelt

BK Boston var illa ute i toppmatchen mot Hjorted/Totebo och låg under med 0–2. Två mål av Abbas Mohamadi i 70:e respektive 83:e minuten räddade en poäng.
– Det vart två stiliga mål som han gjorde, säger tränaren Robin Olsson.

Annons:

Det var hemmalaget Hjorted/Totebo som gick ifrån till en 2–0-ledning en bra bit in i andra halvlek. Tom Nilsson gjorde 1–0 efter 26 minuter och Jacob Johansson fyllde på med 2–0 i 62:a minuten. 

Matchen var verkligen inte avgjord. Boston bytte spelsystem, fokuserade på att spela mer offensivt och lyckades få med sig en poäng hem från Hjortheden. Abbas Mohamadi lyfte bollen över hemmalagets målvakt fram till 2–1 och utnyttjade slarv vid kvitteringsmålet. 

– Vi fick tryck på dem när vi ändrade om och jag tycker att det är en match som vi borde ha vunnit. Det är också svårt att möta ett lag som bara lyfter bollen långt i 90 minuter. Vi kunde ha gått ner på fembackslinje och gjort det svårt för dem men jag ser inte nöjet i det. Vi försöker spela fotboll och har flera bra lägen, säger Bostons tränare Robin Olsson. 

"Vi var värda att vinna"

I H/T-lägret var det nedstämt efter att ha tappat en trygg 2–0-ledning till kryss. 

– Vi var värda att vinna, de får två skitmål. Vi för spelet och har chanserna så det är riktigt surt. De får två mål när vi gör misstag men spelmässigt är vi bättre än Boston, säger Jonas Nilsson i Hjorted/Totebo. 

Alexander Ekberg var bäst i Boston och Adrian Ottosson hyllades återigen i H/T. 

Just nu ligger serieettan Boston sju poäng före Hjorted/Totebo och har dessutom en match mindre spelad. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt