Annons:

Anfallaren lämnar snart Gullringen för studier:

Gullringens anfallare Rasmus Stahlin lämnar klubben inom kort.

Anfallaren lämnar snart Gullringen för studier: "Visste att det kunde hända"

Vårsäsongen blev inte alls som Rasmus Stahlin hade hoppats på. Nu lämnar den Hornfostrade måltjuven division 4-laget Gullringens GoIF.
– Jag ska plugga i höst, så det kommer nog inte funka att spela vidare, säger Stahlin.

Annons:

Rasmus Stahlin, 26 i augusti, har varit en målfarlig anfallare för flera klubbar i trakten. Först i moderklubben Horn/Hycklinge och sedan i division 4 och 5 med Djursdala SK. Nu är han inne på sin andra säsong i Gullringens GoIF – men snart drar han av sig den gulsvarta tröjan.

Stahlin ska spela fyra matcher till innan flyttlasset går till Växjö.

– Jag kommer vara med till slutet av augusti, men jag ska läsa till gymnasielärare på Linnéuniversitet i Växjö och då kommer det inte att funka. Jag har precis löst bostad, så det känns bra, men samtidigt är det tråkigt att lämna när man trivs så bra i Gullringen. Jag nämnde för klubben redan förra hösten att jag har planerat att studera, så de visste att det kunde hända, säger han.

"Gjort för få mål"

Rasmus Stahlin kan tänka sig att ställa upp för Gullringen i höst om det krisar.

– Jag har sagt att jag ställer upp om det behövs, men jag är bara med i mån av tid. Jag kommer inte kunna träna med dem. 

Den snabbe anfallaren är inte särskilt nöjd med sin vårsäsong. Han står endast noterad för tre mål.

– Jag har varit skadad en del och missat några matcher, så jag har inte varit så delaktig. Jag har gjort för få mål, inte fixat några straffar och inte kunnat bidra med det jag har velat. 

Hur blir det nästa säsong?

– Det får vi se. Gullringen blir nog svårt att spela i. Det kan bli ett lag i Växjö, annars kanske det kan bli Djursdala. Jag har många kompisar som fortfarande spelar där.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt