Annons:

Tidigt mål räckte inte för FBSK

Louise Andersson gjorde FBSK:s första mål i division tre. Foto: Linus Johansson

Tidigt mål räckte inte för FBSK

Frödinge/Brantestad SK tog tidigt ledningen i division tre-premiären hemma mot Hultsfreds FK. Det räckte inte för FBSK. Efter tre HFK-mål i den andra halvleken blev det förlust med 4-1.

Annons:

Det tog bara sju minuter för Louise Andersson att spräcka Frödinge/Brantestads målnolla i division tre. Skyttedrottningen petade in en hörnretur och 1-0 var ett faktum. Hultsfred kvitterade sedan i mitten av den första halvleken och ställningen i paus var 1-1.

– Första halvlek var ganska jämn så 1-1 får anses som rättvist, tyckte FBSK-tränaren Jörgen Nilsson.

Förde spelet

70 minuter in i matchen hade Louise Andersson ett jätteläge att ge hemmalaget ledningen. Så blev det inte och istället vände matchen över till Hultsfreds fördel.

– Vi förde faktiskt det mesta av spelet tills att de gjorde 2-1 på en hörna med kvarten kvar. Efter det gick vi ned på en trebackslinje och då blev det 3-1 i 88:e och 4-1 i 89:e. Det är sådant som kan hända när man trycker på framåt, konstaterade Jörgen Nilsson.

Godkänd premiär

Trots slutresultatet var FBSK-tränaren relativt nöjd med lagets insats.

– Det är klart att det inte är kul att förlora med 4-1, men som helhet gjorde vi ändå en godkänd premiärmatch. Vi skapade tillräckligt med chanser för att vinna, men vi saknade det lilla extra i dag. Hultsfred var effektivare så deras seger är inget att säga om.

Hemmalaget hade sina bästa spelare i Louise Andersson, Jeanette Lind, Matilda Brogie och Evelina Törngren.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt