Annons:

Få förändringar att vänta i FBSK

FBSK:s Louise Andersson ska provträna med Vimmerby. Foto: Julia Fridell

Få förändringar att vänta i FBSK

Nästa säsong ska Frödinge/Brantestad spela i division tre. Några större förändringar är inte att vänta i vare sig ledarstab eller spelartrupp. – Vi har haft samtal med samtliga spelare och ingen har i nuläget sagt att den ska lämna, säger tränaren Jörgen Nilsson.

Annons:

Jörgen Nilsson tog över FBSK inför förra säsongen och förde, tillsammans med Thomas Huss, upp laget i division tre. Huss har flyttat till Stockholm och kommer inte att ingå i tränarstaben nästa säsong. Det lär däremot Jörgen Nilsson göra.
– Ingenting är helt spikat, men vi har sagt att vi ska köra på. Jag har planerat efter att fortsätta, säger Jörgen Nilsson.
Kommer ni att förändra något i upplägget?
– Vår målsättning är att försöka spela på samma sätt som förra säsongen, med andra ord att hålla bollen på marken så mycket vi bara kan.

Ska träna med Vimmerby

I spelartruppen råder det just nu stiltje.
– Det händer inte så mycket. Visst finns det spelare som är intressanta för andra klubbar, men som det ser ut nu kommer de att stanna.
En av dem är förstås skyttedrottningen Louise Andersson. Det är inte någon hemlighet att Vimmerby IF har ett intresse för henne.
– Jag ska träna med Vimmerby framöver, men min plan är fortfarande att stanna i Frödinge, säger Louise Andersson.
Så en övergång till Vimmerby är inte aktuell?
– Förmodligen blir det inte något av det.
FBSK är förstås också på jakt efter nyförvärv.
– Vi tittar på att både breda och spetsa truppen. Förhoppningen är att få in en handfull spelare, men vi får se hur det blir, säger Jörgen Nilsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt