Annons:

Louise Andersson var en av FBSK:s bästa spelare i förlustmatchen mot Svärtinge. Foto: Ossian Mathiasson

FBSK föll i matchens sista minut

Det blev förlust för FBSK i lagets sista division två-match för den här gången. Laget var nära att fixa poäng borta mot Svärtinge, men föll i slutminuten.

Annons:

Frödinge/Brantestads SK:s sista match i fotbollstvåan gällde ingenting för lagets placering i tabellen. Och med tanke på utvecklingen av matchen var det kanske lika bra att den inte gjorde det.

För efter en heroisk kämpainsats tvingades man kapitulera och släppa in matchens enda mål i den 89:e minuten borta mot Svärtinge.

Klart för nedflyttning

Frödinge var redan inför matchen klart för nedflyttning.

– Svärtinge är bättre än vad vi är. Vi möter ett väldigt duktigt fotbollslag och får slita hårt defensivt, men det är ju ändå en väldigt sur förlust, säger tränaren Robin Blomberg.

– Vi kämpar och sliter, och Svärtinges seger är inte på något sätt orättvis, men jag lider med laget i och med ett så sent mål och att vi inte fick hålla nollan.

Vad vet du inför nästa säsong?
– Egentligen inte mycket alls, utan en utvärdering pågår. Nu har spelarna ledigt en månad, men jag hoppas och tror att många vill vara kvar även när vi spelar i division tre. För min egen del stänger jag inga dörrar, men det har ju också mycket med att göra vad gruppen vill, säger Robin Blomberg.

Efter matchen mot Svärtinge fick Emmy Kallström, Louise Andersson och Alice Andersson lite extra beröm i ett bra lag.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt