Annons:

Stark värvning av Djursdala:

Robin Gustafsson är klar för Djursdala SK i division 5. Foto: Ossian Mathiasson

Stark värvning av Djursdala: "Var självklart"

Djursdala SK kan räkna in en viktig pusselbit i nästa säsongs trupp. Robin Gustafsson ska flytta hem till Vimmerby igen och är klar för division 5-klubben.
"Var jag skulle spela var självklart", säger han i ett pressmeddelande.

Annons:

Djursdala SK jobbar hårt efter förstärkningar inför kommande säsong i division 5. Nu är ännu en spelare klar för spel i rödblått. Robin Gustafsson, med Gullringens GoIF som moderklubb. Robin kommer närmast från spel i division 4 med Linghem. 

– Jag ska flytta hem från Linköping och var jag skulle spela fotboll då var självklart. Det ska bli kul att spela med brorsan (Ricky) och jag hoppas att "Patte" (Nilsson) blir kvar som tränare. Jag har också många andra gamla kompisar i laget, säger Robin Gustafsson i ett pressmeddelande.

"Har en fin högerfot

Gustafsson har tidigare gjort en stor mängd matcher för Gullringen i division 3. Han har även spelat division 4-fotboll med IFK Tuna och representerat Södra Vi IF. Han skrev på för DSK för ett par år sedan, men valde sedan att flytta till Linköping.

– Jag har inte jättebra koll på laget, men jag kollade en match förra året och redan då blev jag sugen på att spela. Laget såg ut att ha kul och det finns många kompisar till mig där. 

DSK har tidigare plockat in Martin Larsson, Pontus Lennartsson Delbratt och Felix Grönqvist.

– Robin Gustafsson är en duktig spelare med mycket erfarenhet. Han har en fin högerfot och bra speluppfattning. Det är kul att han kommer till DSK, kommenterar Simon Henriksson i klubbens sportgrupp.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt