Annons:

Djursdala vidare i Toyota Cup – fick en hjälpande hand

Ricky Gustafsson blev tvåmålsskytt när Djursdala slog Hammarsgärde med 4–0. Foto: Ossian Mathiasson

Djursdala vidare i Toyota Cup – fick en hjälpande hand

Djursdala SK vann sin match mot Hammarsgärde BK och tog sig vidare i Toyota Cup när B.O.IF föll i kommunderbyt mot Överums IK. 
– Det är väldigt ovisst vad som händer framöver med tanke på coronaviruset, säger Patrik Nilsson, huvudtränare i Djursdala SK. 

Annons:

De två avslutande matcherna i grupp 14 i Toyota Cup spelades på onsdagskvällen. Djursdala var tvungna att vinna mot Hammarsgärde och få en hjälpande hand av Överum, som mötte Blackstad/Odensvi, för att vinna gruppen. 

Djursdala SK tog en betryggande 4–0-seger mot Hammarsgärde och B.O.IF förlorade efter att ha tappat 1–0 till 1–2 i andra halvlek mot Överum. 

– Det är alltid kul att spela och vinna matcher men det spelar kanske ingen roll i fortsättningen med tanke på coronaviruset. Vi får se vad som händer, säger Patrik Nilsson.

Vad säger du om matchen?

– Jämfört med hur det var för tio år sedan så tycker jag att alla lag försöker spela fotboll. Det är inte så mycket långbollar och det är kul att se. Hammarsgärde var vassa på hörnor, jag trodde att det skulle bli mål flera gånger. Vi satte våra lägen och hade inte så många fler lägen utöver målen. Jag är stolt och nöjd med att vi gör det vi har kommit överens om, säger Patrik Nilsson. 

Djursdalas målskyttar var Ricky Gustafsson två, Simon Henriksson och Jihad Assaf. B.O.IF:s mål gjordes av Simon Karlsson innan Joel Gullquist och anton Ekberg fullbordade Överums vändning. 

Samtliga spelare i DSK fick beröm och extra plus delades ut till innermittfältaren Christoffer Svahn.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt