Annons:

Ovisst för Ola Lindblom: ”Läkaren dömde ut min rygg”

Ola Lindblom går igenom en tuff tid och har inte spelat fotboll på ett par månader. Foto: Linus Johansson

Ovisst för Ola Lindblom: ”Läkaren dömde ut min rygg”

Vimmerby IF:s försvarsspelare Ola Lindblom har missat nästan hela vårsäsongen. Det är fortfarande oklart när han kan göra comeback. – Läkaren dömde ut min rygg, den ser inte bra ut, säger Ola Lindblom.

Annons:

Det var redan i årets andra seriematch, borta mot Karlslund, som Ola Lindblom fick en smäll och tvingades utgå. Sedan dess har han inte spelat en minut.

Till en början trodde man att ett revben var trasigt, men så var inte fallet.

– Jag gjorde en skiktröntgen och den visade inte på någon skada. Samtidigt dömde läkaren ut min rygg, den ser inte bra ut. Just ryggen har jag haft problem med länge, säger Ola Lindblom.

Rädd att förvärra skadan

I torsdags gjorde Ola Lindblom ytterligare en röntgen och den väntar han svar på inom kort.

– Det är en röntgen där de bara kollar buken. Jag har haft en blödning i en njure tidigare och de vill säkerställa att det inte är något fel där.

Mest troligt i nuläget är ändå att det är ryggen som spökar.

– Jag kan träna och så, men efteråt får jag så jävla ont. Det i sin tur gör att jag är rädd för att eventuellt förvärra skadan. Allt känns sjukt tråkigt. Det är ju bättre att veta vad problemen beror på så att man kan försöka jobba med dem.

Kommer du att kunna spela mer fotboll den här säsongen?

– Det hoppas jag. Jag vill igång så snabbt som möjligt. Om den här röntgen som jag har gjort nu inte visar något vill jag komma igång och spela. Jag har fått starka tabletter och får använda dem för att klara av det i så fall. Blir det för jävligt får jag väl göra något annat, säger Ola Lindblom.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt