Annons:

VIF VILL LÅNA LINDBLOM - GULLRINGEN SÄGER NEJ

Vimmerby IF vill låna Ola Lindblom, men Gullringen säger nej. Foto: Linus Johansson

VIF VILL LÅNA LINDBLOM - GULLRINGEN SÄGER NEJ

Vimmerby IF vill låna Ola Lindblom i ett par matcher. I dag på förmiddagen sa Lindbloms klubb, Gullringens GoIF, nej till det.
– Det köper jag och Gullringen är nummer ett för mig, säger Ola Lindblom.

Annons:

Vimmerby jobbar febrilt med truppen just nu. En spelare som har kontaktats är försvararen Ola Lindblom, som har många säsonger i VIF bakom sig. När vi får tag i Lindblom har han precis fått veta att det inte blir någon utlåning. Hans nuvarande klubb, Gullringen, har sagt nej.

– Tanken var att jag skulle ha tränat lite med Vimmerby och sedan kanske spelat någon eller några matcher. Men jag fick precis veta att det sket sig, säger Ola Lindblom.

Står på två gula

Som Lindblom har uppfattat det hela ville Vimmerby göra en expressövergång för att ha honom tillgänglig i ett par matcher. Det hade dock inneburit en risk för Gullringen, som därför har sagt nej till den lösningen.

– Jag står på två gula kort. Gullringen vill inte att jag ska dra på mig ett tredje i Vimmerby och därmed missa första matchen efter uppehållet. Och vad skulle hända om jag skadar mig i Vimmerby?

Hade du själv kunnat tänka dig att hjälpa Vimmerby i det här läget?

– Ja, absolut. Om parterna kommit överens skulle jag kunna ställa upp i någon enstaka match. Och vem vet, läget kanske förändras. Men jag köper att Gullringen säger ifrån och de är nummer ett för mig, säger Ola Lindblom.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt