Annons:

Skyttekungen har fortsatta skadebekymmer – börjar på bänken igen

Mohammad Jafr är division 4 nordöstras skyttekung med tolv fullträffar. Han dras med fortsatta skadeproblem och börjar på bänken mot Ölmstad. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Skyttekungen har fortsatta skadebekymmer – börjar på bänken igen

Mohammad Jafr svarade för ett äkta hattrick som inhoppare senast. I lördagens match mot Ölmstads IS börjar skytteligaledaren på bänken igen. 
– Han har fortsatta ljumskproblem så vi går varsamt framåt, säger tränaren Johan Karlsson Törndahl. 

Annons:

Fjärdeplacerade Vimmerby IF hänger med i toppstriden av division 4 och har sex poäng upp till serieledaren Hvetlanda GIF och tre poäng upp till Myresjö/Vetlanda inför den åttonde omgången. 

Johan Karlsson Törndahl summerar en lyckad träningsvecka där de har tittat på detaljer som de inte var så nöjda med i segermatchen mot Aneby. 

– De stora penseldragen satt mot Aneby och offensivt straffade vi dem med vår fart och speed. Vi har jobbat med defensiva detaljer. Aneby fick ha för mycket boll i centrala ytor som de inte ska ha så vi har tittat på hur vi ska göra det bättre mot Ölmstad. Det bygger på att hålla dem utanför oss, säger Johan Karlsson Törndahl. 

Skyttekungen börjar på bänken

VIF kommer till spel med samma lag som i senaste matchen mot Aneby, vilket betyder att seriens skyttekung Mohammad Jafr börjar på bänken på nytt och Ali Mohammed Mustafa finns med i startelvan. 
Jafr, som dras med ljumskproblem, hoppade in i paus och svarade för tre fullträffar på tolv minuter i slutet av senaste matchen.

– Han har haft känningar i ljumsken efteråt så han körde rehab måndag och tisdag och var med på lite fler övningar på torsdagen. Vi får se hur mycket speltid det blir, vi ska inte chansa så vi mister honom till säsongsavslutningen, säger Johan Karlsson Törndahl. 

Hur ser du på toppstriden?

– Den är het och klyftan mellan toppen och botten har utkristalliserats alltmer. Stensjön har höjt sig och gått rent efter segern mot oss. Hvetlanda ångar på och Myresjö/Vetlanda är det bästa laget som vi har mött rent spelmässigt. Vi tar en match i taget och pratar inte så mycket om någon toppstrid. Vi ska vinna varje match som vi ska spela.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt