Annons:

Gullringen värvar back från division 5: ”Han vill upp ett steg”

Gullringens GoIF värvar Felix Stejdahl från division 5-laget HM IS. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen värvar back från division 5: ”Han vill upp ett steg”

Tränarlösningen i Gullringens GoIF är klar. Nu är division 4-lagets femte värvning klar. Backen Felix Stejdahl ansluter från HM IS. 
– Han vill upp ett steg och testa sin fotbollsutveckling för att se hur långt han kan nå, säger Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp. 

Annons:

Felix Stejdahl är en nyckelspelare i division 5-laget HM IS och väljer nu att testa på spel högre upp i seriesystemet. Han har kritat på för Gullringens GoIF i division 4.

"Jag valde Gullringen för att klubben har tydliga mål med vad dem vill uppnå med laget och jag tror att jag kan utvecklas som fotbollsspelare där. Jag hoppas kunna etablera mig och konkurrera om en plats i laget. Gullemon är en fin anläggning med en fantastisk gräsplan. Som fotbollsspelare är jag stark, teknisk och har en god spelförståelse", säger Felix Stejdahl i en kommentar till klubbens hemsida. 

"Det kommer man långt på"

Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp berättar Felix Stejdahl är nyförvärv nummer fem. 

– Felix är en ambitiös träningsvillig kille som vill ta nästa steg i sin fotbollsutveckling och se hur långt det bär. Han har sett intressant ut på våra testträningar som vi hade innan de nya restriktionerna kom. Han har rätt inställning och attityd, det kommer man långt på. Han har också bra längd och god teknik, säger Patrik Wärnehall.

Tidigare i veckan gjorde Gullringen klart med Peter Magnusson som ny huvudtränare och Emil Eklund som ny assisterande tränare. 

Petter Gustafsson, Robin Gustafsson, Samuel Lindell och Daniel Johansson är sedan klara nyförvärv. Haris Dreco och Martin Johansson lämnar. 

– Sedan är det ingen hemlighet att Erik Ståhlgren funderar, vi för en dialog med honom och övriga spelare som inte har kontrakt över kommande säsong. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt