Annons:

Anfallaren spelar vidare:

Julia Wirsén lämnar klartecken för fortsatt spel i Vimmerby IF. Foto: Ossian Mathiasson

Anfallaren spelar vidare: "Bättre förutsättningar i VIF på alla sätt"

Julia Wirsén har funderat klart. Anfallaren stannar kvar i Vimmerby IF ytterligare en säsong. 

Annons:

Divsion 2-laget Vimmerby IF värvade Julia Wirsén från Rödsle BK inför den gångna säsongen och anfallaren svarade för tre mål på tio matcher. 

Nu har hon bestämt sig för en fortsättning i VIF-dressen.  

"Mycket glädjande, vi känner att Julia Wirsén kan utvecklas ännu mer hos oss, hon tog några kliv förra året och främst under hösten hände det grejer. Hon kommer fortsatta på den formkurvan, det är jag övertygad om", säger Håkan Ericsson i ett uttalande på klubbens hemsida. 

"Det känns helt rätt"

Julia Wirsén är tydlig med varför det blir en fortsättning i Vimmerby. 

"Jag väljer VIF ett år till för jag tror jag utvecklas mer här, jag har bättre förutsättningar i VIF på alla sätt. Det känns helt rätt", säger Julia Wirsén till hemsidan.

VIF har lyckats behålla merparten av spelarna bortsett från Malin Blidfors och Malin Engström, som har lämnat för Västervik respektive Tjust. Saga Stejdahl är lagets enda nyförvärv så här långt.

"Truppen ser nu mycket stark ut och vi har förhoppningen om att få med oss ytterligare 1-2 etablerade namn till för att verkligen öka på konkurrensen och hitta mer spetskvalitéer för att maxa våra möjligheter inför säsongen", skriver VIF. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt