Annons:

  • Adrian Mathiasson, Joakim Hammar (två), Martin Brorsson och Elias Karlsson nätade för SVIF i 5-1-matchen.

  • Isack Thuresson gjorde hattrick för DSK.

Lokala lag träningsspelade – blev 5-1 gånger två

Både Djursdala SK och Södra Vi IF träningsspelade på lördagen inför höstpremiären. Båda mötte division 6-motstånd – och vann med 5-1. 

Annons:

DSK lirade hemma på Dalavallen mot Hägerstad på lördagsförmiddagen. Christian Simonsson gjorde debut och DSK vann med hela 5-1. 

– Under de första 65 gör vi en väldigt bra insats. Vi tröttnar lite sista 20, men jag är jättenöjd med insatsen. Vi hade bra variation i spelet, ett bra försvarsspel och ett bra anfallsspel. Det var en bra genomkörare, säger tränaren Torbjörn Allvin. 

Isack Thuresson gjorde tre mål i den första halvleken och Imad Khankan stod för de två övriga målen. Thuresson berömdes tillsammans med Ricky Gustafsson, som svarade för fyra målgivande passningar.

Seriekollegan Södra Vi IF var också i farten på lördagen. Borta mot Ankarsrums IS blev det seger med 5-1. Joakim Hammar gjorde två mål och Elias Karlsson, Adrian Mathiasson och Martin Brorsson gjorde varsitt. 

– Vi testade på en 4-5-1-uppställning i första halvlek och hittade inte riktigt rätt. Vi ändrade till 4-4-2 i andra halvlek och då flöt det på. Resultatet är bra, säger Robin Hammar. 

Oscar Ring nätade för Ankarsrum.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt