Annons:

  • Fortsatta friidrottsframgångar för SVIF – Sebastian bäst i Sverige

    Sebastian Håårdh fick kliva högst upp på pallen två gånger under East Sweden Games. Foton: Privat

  • Fortsatta friidrottsframgångar för SVIF – Sebastian bäst i Sverige

    Elin Jonsson kom två i F9-klassens trekamp.

Fortsatta friidrottsframgångar för SVIF – Sebastian bäst i Sverige

Södra Vi IF:s friidrottsungdomar fortsätter att göra bra ifrån sig. Nyligen hölls en tävling på friidrottsarenan Campus i Linköping och för SVIF:arna slutade det med 9 medaljer och 14 personbästa.

Annons:

I P15-klassen tävlade Erik Gustavsson och han tog brons i både höjdhopp och längdhopp och det blev personbästa i höjd med 1,65. Han tävlade också i 80 meter, där det blev en finalplats.

Sebastian Håårdh tävlade i P13. Han tog guld i både 60 meter och längdhopp. Dessutom blev det en andraplats i kula. Han satte nytt personbästa i längdhopp med 5,13, vilket även är årsbästa i Sverige i P13-klassen.

Fina resultat

I F13 klassen tävlade Emma Jonsson, Linnea Lind och Julia Karlsson. Emma tävlade i kula, 200 meter och spjut och hon satte nya personbästa på 200 meter och i spjut. Julia ställde upp i 200 meter, höjdhopp, längdhopp och spjut. För hennes del blev det ett personligt rekord i spjut. Linnea tävlade i grenarna 60 meter, 200 meter, höjdhopp, längdhopp och spjut.

Matilda Isaksson, Amanda Lind och Emilia Håårdh representerade Södra Vi IF i P11-klassen. Matilda tävlade i längdhopp, 200 meter, kula och 60 meter och satte nytt personbästa på 60 meter. Amanda satte nya personbästa i kula, längdhopp och 60 meter och hon tävlade dessutom i 200 meter. Emilia Håårdh tävlade i kula och på 200 meter. Det slutade med brons i kula och personbästa på 200 meter.

Gjorde tävlingsdebut

I F9-klassen var det trekamp som gällde och man tävlade i 60 meter, kula och längdhopp. Elin Jonsson blev totaltvåa efter att ha tagit guld i kula, silver i längdhopp och brons på 60 meter. Hon satte nya personbästa på 60 meter och i längdhopp. Signe Isaksson satte nya personliga rekord på 60 meter och i längdhopp.

Felicia Viveland och Judith Jörneskog gjorde tävlingsdebut i friidrottsammanhang och gjorde bra ifrån sig med flera framskjutna placeringar.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt