Annons:

VIBK-fostrad spelare klar för sin tionde raka SSL-säsong

Jesper Alm från Vimmerby spelar vidare i SSL-laget Linköping. Han går till hösten in på sin tionde raka SSL-säsong i samma klubb. Foto: Bildbyrån

VIBK-fostrad spelare klar för sin tionde raka SSL-säsong

Vimmerby IBK-produkten Jesper Alm har vuxit ut till en trotjänare i SSL-klubben Linköping. Han har nyligen kritat på kontraktet för sin tionde raka säsong i klubben.

Annons:

Jesper Alm lämnade Vimmerby IBK till förmån för SSL-klubben Linköping inför säsongen 2014/15 och har därefter slagit rot i Östergötland. Han har nyligen skrivit på ett nytt kontrakt som betyder att han går in på sin tionde raka säsong i Linköping och högstaligan till hösten. 

Zorrospecialisten har gjort över 250 SSL-matcher i Linköping och är tillsammans med två andra spelare de som varit med överlägset längst i nuvarande SSL-trupp. 

Han berättar att det finns flera faktorer som gör att han skriver på ett nytt kontrakt och blivit klubben trogen i så många år. 

”Jag har hela tiden trivts med klubben, lagkompisar, staden och skolan och det har gjort Linköping till ett naturligt val för min del. På det personliga planet tycker jag också att jag fortsätter utvecklas som spelare och får också ett större och större förtroende, vilket också motiverar mig att spela vidare”, säger Jesper Alm i ett uttalande på klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt