Annons:

Vräkte in poäng i VH – nu är forwarden klar för VH:s konkurrent

Roman Semjonov, här i Vimmerby Hockeys tröja, är klar för Mariestad BoIS. Foto: Ossian Mathiasson

Vräkte in poäng i VH – nu är forwarden klar för VH:s konkurrent

Roman Semjonov vräkte in poäng i Vimmerby Hockey säsongen 2019/20. Nu är forwarden klar för VH:s Allettankonkurrent Mariestad BoIS.

Annons:

29-årige forwarden Roman Semjonov var en pålitlig poänggörare i Vimmerby Hockey med 51 poäng (26+25) på 46 matcher säsongen 2019/20. De två efterföljande säsongerna spelade han för Tingsryds AIF och Troja/Ljungby i Hockeyallsvenskan för att sedan testa på spel i Skottland. 

Han har inte spelat någonting denna säsong, men nu är han tillbaka och har gjort klart med sin tionde klubb på de elva senaste åren.

Nästa klubbadress är Vimmerbys Allettan-konkurrent: Mariestad BoIS, ett topptippat lag som så här långt inte motsvarat förväntningarna och ligger sjua med elva inspelade poäng.

”I Roman får vi in en riktigt vass spelare i lagbygget. Han beitter offensiv toppklass på denna nivå. Roman har varit borta från ishockeyn sen i fjol men är nu om någon veckan helt redo att göra allt för att vi ska ta oss så långt som möjligt denna säsong. Därmed är truppen för säsongen 2023/24 spikad. Jag vill också tacka stort till de som har hjälpt till att finansiera förvärvet”, säger sportchefen Carl Johansson i en kommentar till klubbens sociala medier. 

VH ställs mot Mariestad på bortais söndagen den 11 februari.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt