Annons:

UPPGIFTER: VIMMERBYS PUBLIKFAVORIT TILL SHL

Enligt uppgifter ska Hampus Harlestam vara klar för spel i SHL kommande säsong. Foto: Linus Johansson

UPPGIFTER: VIMMERBYS PUBLIKFAVORIT TILL SHL

Trots att IK Oskarshamn tog sig upp till SHL verkar nya sportchefen Daniel Stolt försöka fynda i sin tidigare klubb Vimmerby Hockey. Nu uppger Christian Gustafsson, i sin blogg på Oskarshamns-Tidningen, att VH:s publikfavorit Hampus Harlestam är klar för IKO.

Annons:

Omgående efter att IK Oskarshamn skrällt sig hela vägen till SHL avslöjade Expressen-bloggaren MrMadhawk att Vimmerbybacken Pontus Näsén är Daniel Stolts första värvning till IKO. Det är en värvning som ännu inte har offentliggjorts från klubben.

”Ska vara SHL-klar”

De som trodde att Daniel Stolt inte skulle ta med sig några VH-spelare till Oskarshamn när laget tog steget upp i högsta serien verkar få fel flera gånger om.

I natt lade Christian Gustafsson, bloggare på Oskarshamns-Tidningen ut ett inlägg där han avslöjar att Hampus Harlestam är klar för IKO. Det skulle alltså innebära att Daniel Stolt tar med sig två spelare från Hockeyettan till SHL, minst.

”Men inte nog med Näsén. Enligt uppgifter jag fått från två håll i dag så är även Hampus Harlestam, även han från Vimmerby, klar för IKO. Jag tänkte först att det kanske rörde sig om en värvning gjord för allsvenskan, men som bröts när det blev SHL. Men så verkar inte fallet vara. ”Han ska vara SHL-klar”, skriver Christian Gustafsson i bloggen.

Blev snabbt en publikfavorit

Hampus Harlestam värvades till Vimmerby från Hammarby inför säsongen 2015/16. 26-åringen blev snabbt en publikfavorit och har gjort fyra raka säsonger i VH. Nu verkar den sejouren alltså vara slut.

Den gångna säsongen producerade Hampus Harlestam 47 poäng på 48 matcher i division ett samt playoff-spelet till Hockeyallsvenskan.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt