Annons:

Målstark forward förstärker IK Oskarshamn

IK Oskarshamn har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Foto: Arkivbild

Målstark forward förstärker IK Oskarshamn

IK Oskarshamn presenterade en ny värvning i dag. Pontus Netterberg hämtas från Malmö. Netterberg är en kraftfull forward med ett vasst skott.

Annons:

I dag presenterade IK Oskarshamn en av sina sista pusselbiter inför den historiska SHL-premiären. Det handlar om 27-årige Pontus Netterberg. 

Netterberg bytte Växjö mot Malmö mitt under den förra säsongen och spelade i Växjö tre år innan dess och blev svensk mästare med klubben under den tiden. Han har tidigare tränats av Håkan Åhlund i IK Pantern.

Totalt i SHL inklusive slutspel har Netterberg noterats för 191 matcher med 53 poäng (27 mål). 

– Det ska bli en jätterolig utmaning att komma till IK Oskarshamn. Jag följde ju lagets kvalspel i våras och det var en fantastisk resa så det ska bli spännande nu i år. Jag har ju en del erfarenhet från SHL så det får jag ta med mig. Jag hade Håkan Åhlund som tränare i Pantern och vet en del om spelsystemet men jag får väl lära mig mer imorgon på träningen.

IKO:s sportchef Daniel Stolt:

– Vi får in en stor rightare med ett par års rutin från SHL till truppen. Pontus kommer att tävla från första början för att visa att han vill spela mycket hos oss.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt