Annons:

Före detta VH-forward klar för fortsättning i allsvenska klubben

Sebastian Åkesson, med ett förflutet i Vimmerby Hockey, spelar vidare i allsvenska Tingsryds AIF nästa säsong. Foto: Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Före detta VH-forward klar för fortsättning i allsvenska klubben

Sebastian Åkesson fortsätter i Hockeyallsvenskan. Den tidigare Vimmerby Hockey-forwarden har kritat på ett nytt kontrakt med Tingsryds AIF. 

Annons:

Sebastian Åkesson spelade i Vimmerby Hockey i två säsonger (2017/18 och 2018/19) innan han skrev på för seriekonkurrenten Halmstad Hammers som ledde till ett allsvenskt kontrakt med Tingsryds AIF under den nyss avslutade säsongen. 

Nu står det klart att han förlänger sitt kontrakt med den allsvenska klubben. Han blir kvar ytterligare en säsong i Tingsryd.

"Det ska bli fantastiskt roligt att få representera Tingsryd ett år till. Jag trivs jättebra i byn och i laget så det känns riktigt bra och inspirerande att få vara kvar ett år till", säger Sebastian Åkesson i en videohälsning på Tingsryds hemsida. 

Den Röglefostrade forwarden svarade för tio poäng (6+4) på 53 allsvenska matcher.

"Vi är glada att kunna meddela kontraktsförlängningen med Sebastian Åkesson. Sebastian stod för en bra debutsäsong i Hockeyallsvenskan och bidrog över hela banan med ett uppoffrande spel", säger sportchef Magnus Bogren till klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt