Annons:

Bruten kota i ryggen - men Lindgren slipper operation

Fredrik Lindgren har en bruten kota i ryggen, men slipper operation. Foto: Linus Johansson

Bruten kota i ryggen - men Lindgren slipper operation

En lång rehabilitering väntar för Sveriges GP-stjärna Fredrik Lindgren efter den otäcka kraschen i fredags. Enligt Wolverhamptons manager Peter Adams har Lindgren brutit en kota i ryggen, men operation ska inte krävas.

Annons:

Det var i en ligamatch i England i fredags som Dackarnas Fredrik Lindgren kraschade illa. Under helgen kom beskedet att Lindgrens säsong är över och därmed också kampen om en VM-medalj.

Informationen kring GP-stjärnans ryggskada har varit knapphändig. Nu bekräftar dock Wolverhamptons manager Peter Adams, till BT Sport, att en kota högt upp i ryggen är bruten. Någon operation ska inte krävas för att åtgärda skadan, däremot kommer att speciellt ryggskydd att prövas ut.

”Rehabtiden blir lång och räknas i månader, inte i veckor, men även om skadan är allvarlig så var det millimeter från att sluta mycket värre”, säger Peter Adams.
Några dagar innan Lindgrens krasch så var även Jacob Thorssell ute för en otäck smäll. Det är sedan tidigare känt att även Thorssell har en bruten kota i ryggen. Han kommer att opereras under tisdagen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt