Annons:

OLYCKSDRABBAD BUTIK I VIMMERBY UTSATT FÖR NYTT INBROTT I NATT

Home of Brands i Vimmerby drabbades av ett nytt inbrott under natten till torsdagen. Foto: Ossian Mathiasson

OLYCKSDRABBAD BUTIK I VIMMERBY UTSATT FÖR NYTT INBROTT I NATT

Home of Brands har blivit utsatta för ytterligare en klädkupp. Under natten till torsdagen har flera gärningsmän krossat en ruta, plockat på sig märkeskläder och lämnat platsen i en personbil.

Annons:

På kort tid har flera inbrott skett i Home of Brands butik i Vimmerby. Under senare delen av fjolåret drabbades butiken av tre inbrott på kort tid.

I natt drabbades den utsatta butiken på nytt, det fjärde inbrottet i ordningen. Strax innan klockan 01.00 larmades polisen tilll klädbutiken i Vimmerby.

En ruta har krossats av fyra gärningsmän som därefter har tagit sig in i Vimmerbybutiken. De stal märkeskläder innan man lämnade platsen i en personbil och det är i dagsläget oklart hur mycket som har stulits och vad det är värt. Gärningsmännen har fastnat på butikens övervakningskameror. 

Under torsdagsmorgonen ska polisens tekniker genomföra en teknisk undersökning och eventuell spårsäkring. Just nu har ingen person gripits.

– Inga var maskerade eller beväpnade vad vi kan se, säger PO Jansson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Kalmar, till SVT Nyheter Småland.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt