Annons:

Nu blir det festligheter på Kharma igen. Foto: Arkivbild

Efter beskedet – då blir det Vimmerby Gungar: "Som ett barn på julafton"

Vimmerby Gungar blir av. Efter beskedet om att ett flertal restriktioner slopas i slutet av september blir det två dagar med fest på Kharma. 
– Det pirrar i magen, säger nattklubbsägaren Christopher Novratidis.

Annons:

Nattklubbsägare har förstås drabbats oerhört svårt av pandemin och de efterföljande restriktionerna. När Sverige nu tar steg fyra i avvecklingsplanen i slutet av september jublar Kharmas ägare Christopher Novratidis.

– Det pirrar i magen. Jag känner mig som ett barn på julafton. Det är 18 månder sedan vi hade det senaste stora eventet på Kharma. Det här är en dröm och kommer bli grymt kul, säger Novratidis. 

Vimmerby Gungar flyttas nu fram en vecka och kommer att hållas 1 och 2 oktober. Det finns inga begränsningar från myndigheterna för hur många personer Kharma kan släppa in utöver de normala.

– Det är en stor apparat som ska gå igång igen. Det kommer bli mycket jobb, men det är grymt kul. Problemet är att hitta personal bara. Det är svårt att få tag på bartenders.

"Mycket fester framöver"

Att pandemin inte är över kommer dock att märkas på Kharma.

– Det kommer finnas handsprit och vi kommer jobba med handskar i baren. 

Eftersom Kharma var tvungna att skjuta fram festen en vecka kan inte Myra Granberg komma på grund av en bokad spelning i Norge. Hon kommer till Kharma senare i år. 

– Nu börjar vi med Vimmerby Gungar, men jag kan säga att det kommer bli jäkligt mycket fester framöver. Jag är så taggad och akterna som kommer är riktigt bra. Nu kör vi igen. 

På fredagen uppträder Mange Makers och Alfons är dj. Dagen efter blir det Lov1 och Mangoo. 

– Det är bra akter och två väldigt kända dj:s, säger Novratidis.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt