Annons:

Ännu en toppchef inom BUN lämnar kommunen

Vimmerby kommun har drabbats av ytterligare ett avhopp i chefsleden på barn- och utbildningsförvaltningen. Foto: Jakob Karlsson

Ännu en toppchef inom BUN lämnar kommunen

För någon vecka sedan hoppade Gudrun Werner av sin rektorstjänst. Nu drabbas barn- och utbildningsförvaltningen av ytterligare ett avhopp.

Annons:

Den här gången är det verksamhetschefen Alf Olsson som nappat på en tjänst i Stenungssunds kommun. Olsson ska bli chef över integrationsenheten och vuxenutbildningen.

– Det är samma typ av jobb i en större organisation och det ska bli spännande att kunna individualisera arbetet med nyanlända. Det är en lite större kommun också, säger han. 

Olsson blev områdeschef för gymnasiet 2012. Efter en organisationsförändring är han nu verksamhetschef för gymnasiet och vuxenutbildningen. Sista arbetsdagen i kommunen blir den 28 maj.

– Det är med en saknad som man gör det. Jag tycker att vi har lyckats bra på gymnasiet och är jättestolt över resultaten som vi har gjort. Jag tycker att det har varit en positiv och utvecklande tid och det var inget enkelt beslut.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt