Annons:

Snart kan du handla begagnade möbler online från Erikshjälpen

Snart kan du handla möbler online från Erikshjälpen. Bilden är en genrebild. Foto: Simon Henriksson

Snart kan du handla begagnade möbler online från Erikshjälpen

Snart kommer du kunna köpa begagnade möbler online från Erikshjälpen. Satsningen inleds i tre butiker, och målsättningen är att det på sikt ska göras möjligt i landets samtliga 60-tal butiker.

Annons:

 Sedan lanseringen 2018 har närmare en kvarts miljon varor sålts på Erikshjälpens e-handelssajt secondhand.se. Hittills har man bara kunnat handla mindre och inte så skrymmande varor, men snart ska det bli möjligt att även handla möbler online.

– Möbler är en viktig varugrupp för oss totalt och vi ser också att det finns en stor efterfrågan på second hand-möbler online. Den efterfrågan vill vi kunna möta, säger e-handelschefen Frida Espes till market.se.

Vill erbjuda frakt på sikt

Erikshjälpen har valt en så kallad ”click and collect-lösning” där du som kund handlar möbeln på sajten och hämtar den i butiken.

Satsningen kommer inledningsvis testas i tre butiker under ett halvår (Borås, Vårby och Borlänge) för att sedan utvärderas.

– Vår förhoppning är att vi ska kunna ansluta fler butiker under hösten och att det framåt kommer att vara helt självklart att hitta möbler hos Secondhand.se. På sikt vill vi också kunna erbjuda frakt av möbler, men vi är inte där än, säger Frida Espes till market.se.

Erikshjälpen har sammanlagt ett 60-tal butiker i landet. Den enda i Kalmar län ligger i Vimmerby.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt