Annons:

  • John Isaksson i mitten tillsammans med Simon Green och Jessica Lindh. Foto: Simon Henriksson

  • John Isaksson i gymdelen på Fitness & Hälsa Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

  • Här byggs också en padelhall och förhoppningen är att den står klar till semestern.

Nu har John öppnat sin anläggning i Vimmerby – redan två anställda

John Isaksson vände hem från Stockholm till Vimmerby för att satsa på sin nya affärsidé. Nu har han öppnat sin anläggning och har två anställda.
– Vi siktar på 150 medlemmar, säger han.

Annons:

Det var i början av förra året som stod det klart att John Isaksson, som återvänt hem från Stockholm, skulle satsa på att bygga upp sin verksamhet Fitness & Hälsa Vimmerby. 

Lokalerna, som tidigare var ett gammalt sädesmagasin och ligger bakom VPM på Slakterivägen, är nu helt färdiga. Det enda som återstår är att padelhallen ska bli helt klar också.

– Själva gymdelen är helt färdig och nu är vi igång med verksamheten på riktigt, säger John Isaksson. 

Fitness & Hälsa Vimmerby är inget traditionellt gym.

– Vi erbjuder gruppträning, personlig träning och kostrådgivning. Det är inte bara att gå hit att gymma, så vi konkurrerar ju inte med vanliga gym på det sättet. Vi vill guida och hjälpa och börjar alltid med en kostnadsfri konsultation. Hela anledningen till det här är att vi vill hjälpa människor. Visionen är bättre hälsa och livskvalitet och missionen är djupa relationer, fenomenal coachning och mätbara resultat. 

"Tacksam för det"

De som hittills hunnit börja är jättenöjda, säger John Isaksson.

– Det är ett annat pris på det här, men när man väl kommit in och får resultatet så ser man värdet. Målet är att ha 150 medlemmar och nu ligger vi på knappt 40. Det vore kul att ha 150 medlemmar vid sommaren 2023 kanske. Vi riktar oss mot nybörjare som kanske inte hade gått till gymmet annars. 

Är du nöjd med hur lokalen blev?

– Det har tagit längre tid än jag trodde, men jag är skitnöjd med hur det blev. Det är kontorsdel, gymdel, omklädningsrum och så kommer det bli en padelhall i slutet av korridoren. Förhoppningen är att den är klar till semestern. Jag har ju tur med eftersom att min pappa äger lokalen och det är jag tacksam för. 

Två anställda

John Isaksson har redan två anställda och en tredje är på väg in i verksamheten.

– Målet kanske är tre heltidsanställda utöver mig på sikt. Min tanke är att jag inte ska vara inne i verksamheten så mycket, utan att jag ska finnas där bakom och guida och hjälpa personalen är tanken.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt