Annons:

EXTRA: TUNG CHEF LÄMNAR KOMMUNEN

Patrik Kinnbom slutar som utvecklingschef i Vimmerby kommun.

EXTRA: TUNG CHEF LÄMNAR KOMMUNEN

Utvecklingschefen Patrik Kinnbom lämnar Vimmerby kommun. Han har jobbat i kommunen i drygt fem år.
– Det är med blandade känslor jag lämnar Vimmerby. Här finns en drivkraft och ett engagemang som är unikt och jag är glad över att ha fått vara en del av det, säger Patrik Kinnbom i ett pressmeddelande.

Annons:

Patrik Kinnbom tillträdde tjänsten som näringslivschef i januari 2012. Våren 2016 blev han utvecklingschef då den tidigare kultur- och fritidsförvaltningen avvecklades och en stor del av organisationen hamnade i den nybildade utvecklingsavdelningen.

– Vimmerby kommun är en fantastisk arbetsplats och jag har mycket fina medarbetare och kollegor. Men det sliter att veckopendla och när den här möjligheten dök upp kände jag att det var rätt beslut att ta, säger Patrik Kinnbom.

Kommunchefen Carolina Leijonram beklagar att Patrik Kinnbom slutar:

– Jag kommer att sakna Patrik och hans positiva inställning. Under hans tid som chef här i Vimmerby har många näringslivs- och utvecklingsfrågor fått sitt avgörande eller processats framåt. Jag hade gärna haft Patrik kvar som medarbetare men har respekt och förståelse för hans beslut och vill önska honom lycka till med det nya uppdraget, säger hon.

"Med blandade känslor"

I oktober tillträder Kinnbom tjänsten som näringslivschef för Vaggeryds näringslivsråd.

– Det är med blandade känslor jag lämnar Vimmerby. Här finns en drivkraft och ett engagemang som är unikt och jag är glad över att ha fått vara en del av det. Samtidigt ser jag fram emot de nya utmaningar som jag kommer att ställas inför i mitt nya jobb, säger Patrik Kinnbom.

Patrik Kinnbom arbetar kvar som utvecklingschef till och med den sista augusti i år. 

DV söker Carolina Leijonram och Patrik Kinnbom.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt