Annons:

Hampus släpper ny podd:

Hampus Thorstensson släpper ny podd om campingvärlden. Foto: Arkivbild

Hampus släpper ny podd: "Första gästen är mest spännande"

Hampus Thorstensson har tidigare haft en podcast om bowling. Nu släpper delägaren av Vimmerby Camping en podd om camping.
– Jag vill hålla samtalet med kollegor och folk som rör sig i campingsvägen, berättar han.

Annons:

Tillsammans med sin blivande fru Elisabeth Wolmeryd driver Hampus Thorstensson Vimmerby Camping. Nu väljer Hampus att sjösätta ännu ett projekt och det rör sig om en ny podcast. 

– Det finns inte jättemycket att berätta ännu, men jag poddade tidigare när jag drev bowlinghall. Den hette bowlingexperterna och jag träffade och intervjuade bowlingprofiler, som Jesper Svensson och andra världsstjärnor. Jag lärde mig sjukt mycket av att hålla på med det, säger Hampus Thorstensson.

Den här podden heter passande nog Campingpodden och kommer handla om precis det som namnet antyder.

– Vi är fortfarande rätt nya i campingsfären och har sagt i över ett års tid att vi borde ha en podd. Det handlar om att få det här samtalet med framför allt branschkollegor och campingprofiler. Det handlar om alla som är där ute på vägarna. Det är många som har kommit på sjukt smarta saker och då finns det ingen mening i att sitta och tänka hur man ska göra något i en evighet – när någon redan gjort det så mycket smartare. Därför vill jag hålla det ganska brett med samtalet med kollegor och folk som rör sig i campingsvängen. Det innefattar hela cirkeln och vi vill ju att allt ska finnas i Nosshult, som är vår egna lilla stad i staden. 

Fem gäster är klara

Ett femtal gäster är redan klara. 

– Jag har haft kontakt och det kommer vara en del olika gäster, allt från verksamheter som driver femstjärniga resorter till ganska erfarna campingägare, men den första gästen är den mest spännande – för det är min sambo! Det avsnittet kommer väldigt snart. 

Hampus hoppas släppa ett avsnitt i veckan.

– Ett avsnitt, som är som ett intro, ligger redan ute och jag har startat en Facebookgrupp. Jag har fått en del klappar på axeln över att det kommer, så jag är taggad på det här. Förhoppningen med samtalet är att det ska bli så intressant som möjligt och den som någon gång har campat eller ska campa ska förhoppningsvis kunna få inspiration. 

Podden kommer finnas där poddar finns. HÄR går det att lyssna på introavsnittet.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt