Annons:

Efter tidigare succéer – i kväll arrangerar de julmarknad i Vimmerby

Arrangörerna Cathrin Åhlén och Janna Corneliusson, tillsammans med musikerna Liam Fridell och Elis Lindström, laddar inför kvällens julmarknad på Villa Vimmerby. Foto: Privat

Efter tidigare succéer – i kväll arrangerar de julmarknad i Vimmerby

Julmarknaden på Villa Vimmerby blev en succé förra året. I kväll är det dags på nytt. Utöver utställare som erbjuder allt som hör julen till, kommer besökarna också underhållas av lokala musiker.

Annons:

Janna Corneliusson och Cathrin Åhlén har tidigare anordnat både julmarknad, trädgårdsmarknad och skördefest i det lilla tryckeriet och på Villa Vimmerbys innergård på Storgatan. I kväll är det dags på nytt.

– Jag tror att vi kommer ha Vimmerbys mysigaste lilla julmarknad. Ett gemytligt arrangemang där man kan umgås, insupa julen och handla massor med hållbara presenter, berättar Janna Corneliusson.

Det som besökarna erbjuds är bland annat försäljning av julgranar, fårskinn, bröd, sylt, blomsterarrangemang, bivaxprodukter, smide, kläder och en massa annat. Man kommer även både kunna fika och äta middag där.

– Det är en salig blandning av utställare och lokala småföretagare som vi vill gynna. Deras engagemang är otroligt och det är så roligt att de vill komma samman på det här sättet, säger Janna.

"Lite av en chansning"

Tidigare arrangemang på Villa Vimmerbys innegård har blivit välbesökta succéer.

– Det har varit så oväntat mycket folk tidigare. Vi är så oerhört tacksamma och glada, och hoppas självklart på något liknande i kväll.

– Samtidigt är det här lite av en chansning. Förra året arrangerade vi julmarknaden i samband med Tomtenatta, men i år ville vi testa att stå på egna ben för att se hur det går. Det här är också ett sätt att försöka förlänga julen lite, säger Janna Corneliusson.

Utöver de tiotalet utställarna finns även musikerna Liam Fridell och Elis Lindström på plats och underhåller hela kvällen.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt