Annons:

Julmarknad på mysig innergård lockade många besökare: ”Som en vintersaga”

Janna Corneliusson och Cathrin Åhlén anordnade en lyckad julmarknad på Villa Vimmerbys innergård i flera timmar på onsdagseftermiddagen. Foto: Ossian Mathiasson

Julmarknad på mysig innergård lockade många besökare: ”Som en vintersaga”

Precis som i fjol var julmarknaden på Villa Vimmerbys mysiga innergård välbesökt. 
– Vi tycker att det var jättelyckat och jättemysigt, säger Janna Corneliusson.

 

Annons:

Villa Vimmerbys innergård och en intilliggande byggnad fylldes av prylar som hör julen till under fyra timmar på onsdagseftermiddagen. Besökarna hade möjlighet att inhandla bland annat julgran, bröd, sylt, blomsterarrangemang, smide och kläder.

Arrangörerna Cathrin Åhlén och Janna Corneliusson var nöjda med utfallet av den gemytliga, lilla julmarknaden. 

– Det ser ut som en vintersaga när man kommer in här på gården. Många av besökarna säger att det är så fint och mysigt och att man får en bra stämning, säger Janna Corneliusson. 

"Tycker om när det händer saker"

Likt de tidigare arrangemangen på Villa Vimmerbys innergård var antalet besökare många. 

– Vi har haft jättemycket besökare som har kommit i ett jämnt flöde under de fyra timmarna. Extra roligt att det kom så mycket folk en kväll så här mitt i veckan. Så här innan jul är man sugen på allt som är juligt för att få julstämning, säger Corneliusson. 

Det var den andra julmarknaden som Janna Corneliusson och Cathrin Åhlén anordnade tillsammans. De har en trädgårdsmarknad på våren, en skördefest på hösten och julmarknad på vintern. 

– Det känns ganska lagom och vi tänker att vi fortsätter med upplägget som vi har. Jag och Cathrin tycker om när det händer saker och när vi har folk runt omkring oss som är nöjda och glada och tycker att det är mysigt.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt