Annons:

Lars och Carina vann priser för en kvarts miljon kronor i direktsändning

Lars och Carina Johansson från Västervik fick öppna tio luckor under Bingolottos uppesittarkväll och vann priser värt en kvarts miljon kronor. Foto: Privat

Lars och Carina vann priser för en kvarts miljon kronor i direktsändning

Årets upplaga av Bingolottos uppesittarkväll blev minst sagt lyckad och minnesvärd för Lars och Carina Johansson från Västervik. De fick öppna tio luckor i direktsändning – och vann priser för en kvarts miljon kronor. 
– Pulsen gick på högvarv när vi kom fram, säger Lars och Carina Johansson. 

Annons:

Bingolottos uppesittarkväll samlar familj, släkt och vänner inför julhelgen. Lars och Carina Johansson spelade på sina tre lotter hemma i Västervik, men det blev inga bingovinster. 

När programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg öppnade upp för de med nitlotter att ringa in till programmet slog Lars och Carina till. 

– Vi har prenumererat på lotter från Bingolotter i fem-sex år och hade inga vinster denna gång. Vi ringde in till programmet, kom fram för första gången och fick öppna tio luckor i direktsändning, säger Lars Johansson och fortsätter: 

– Det är klart att jag var väldigt nervös och chockad över att ha kommit fram. Pulsen gick på högvarv och jag blev svettig då det gick så fort. Jag hade några nummer som var givna, framför allt nummer 24. 

Vinster för en kvarts miljon kronor

Lars fick öppna upp tio luckor och det gav vinster för en kvarts miljon kronor. Smycken och presenter för 10 000 kronor, hemelektronik för 25 000 kronor, resor för 25 000 kronor, inredning för 50 000 kronor, allt till köket för 35 000 kronor, inredning för 25 000 kronor, resor för 10 000 kronor, mat för 15 000 kronor, mode och skönhet för 5 000 kronor och mat för 10 000 kronor. 

– Det är jättekul att vinna mycket pengar, vi hade inget innan vi kom fram. Vi är supernöjda och planerar bland annat för en fiskesemester. Inredning för 50 000 kronor är pengar som kommer väl till hands. Det är helt underbart.

Paret var med på en Bingolotto-kryssning med uppträdanden och dans före pandemin och vann då en herrgårdsövernattning med spa i Katrineholm.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt