Annons:

Värdshuset satsade på nyårsmeny – blev en total succé

Clara Rylander, Andrew Johnston, ägare, Jennifer Pettersson är glada över succén med Gullringens Värdshus.

Värdshuset satsade på nyårsmeny – blev en total succé

Värdshuset i Gullringen är i starten på ett nytt koncept. I år har man satsat på en nyårsbuffé – och det har blivit en total succé.
– Vi är helt fullsatta, säger Clara Rylander.

Annons:

Gullringens Värdshus har fått liv igen efter väldigt många år. Bakom satsningen står mångsysslaren Andrew Johnston och Clara Rylander. 

Andrew, som också står bakom den tilltänkta satsningen på ett världsunikt glashotell i Gullringen, har tidigare drivit Mossebo Gästhem tilllsammans med Clara.

I år har man satsat på att erbjuda en nyårssupé. 

– Vi är i starten av ett helt nytt koncept med Gullringens Värdshus. Vi har fått mycket positiv respons, vilket känns fantastiskt roligt och det vill vi fira. Vi vill ge en försmak av vad vi vill erbjuda framöver och kände att detta är ett perfekt tillfälle. Nyårsaftonen är ju den perfekta aftonen att unna sig en festlig meny, säger Clara Rylander.

Från början var inte tanken att erbjuda avhämtning. 

– Men när önskemål och förfrågningar om det kom var det en självklarhet att lösa det. En del portioner kommer att avhämtas, även om de flesta kommer att ätas på plats i restaurangen. 

"Helt galet kul"

Succén är total och man är helt fullbokade.

– Vi hade inte riktigt räknat med så pass många bokningar som vi fått. Vi är ett relativt litet ställe och precis i starten av det nya konceptet. Detta är första gången Värdshuset erbjuder denna typ av servering. När antalet bokade sittande gäster nu passerat 50 är vi helt fullsatta.

Vad tänker du om att det är helt slutsålt?

– Det är helt galet kul. Vi ser det som ett bevis på att det vi hittills gjort har varit uppskattat och att det spridit sig. Vi märker att detta är något som saknats i Gullringen. Nu kommer dessutom flera av våra bokade gäster utifrån.

Hur går det annars för er med värdshuset?

– Det går bra och känns väldigt positivt. Vi vill få människor att återupptäcka Gullringens Värdshus. Vi är ett starkt team som driver detta framåt. Vi vill vara tillgängliga och kunna erbjuda det invånarna här vill ha. Vi har fått mycket positiv respons och vi upplever att folket här i Gullringen sluter upp och vill att värdshuset både ska få finnas kvar och få utvecklas. Vi ser fram emot 2023.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt