Annons:

Bröderna har utnämnts till Panthjältar –

Vincent och Maximilian Karlsson pantade sina burkar och PET-flaskor, så de kunde köpa nallar till ambulansen i Hultsfred. Lotta Haag fick ta emot en hel kasse. Nu har Pantamera utnämnt bröderna till Panthjältar. Foto: Lotta Madestam

Bröderna har utnämnts till Panthjältar – "Klockrent"

Bröderna Vincent och Maximilian Karlsson från Målilla uppmärksammas av Pantamera sedan de köpt nallar till ambulansen för sina pantpengar.
– Vilka panthjältar, säger Anton Gustafsson, kommunikatör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Annons:

Våra läsare älskade solskenshistorien och hyllade brödernas fina initiativ. Nu har deras insats fått spridning även långt utanför tidningens spridningsområde sedan också varumärket Pantamera, som drivs av Returpack AB, uppmärksammat att bröderna Vincent och Maximilian tog sina pantpengar och köpte nallar som de skänkt till ambulansen i Hultsfred. HÄR kan du läsa mer om det.

– Vi har ett verktyg som hjälper oss med omvärldsbevakning och håller ögonen öppna för att hitta artiklar och fina initiativ som har med pant att göra och när människor gjort något bra, förklarar Anton Gustafsson.

Utnämnda till panthjältar

Nu har Pantamera utnämnt bröderna till ”Panthjältar” i ett inlägg på sociala medier. 

– Det var klockrent! Det är ett jättefint initiativ de tagit med sina egna pantpengar. Vi vill visa vad vanlig pant kan bidra till.

Så här långt har över 1 200 gillat inlägget.

– Inläggen om ”Panthjältarna” brukar ta fart. Vi kan se att det fått fin spridning över hela landet, inte minst tack vare att folk har sparat det och delat det med varandra. Vår tolkning av det är att folk som sett inlägget har tyckt om det killarna gjort och att man velat dela det med sina närmaste. Det tycker vi såklart är superroligt och killarna är värda all uppmärksamhet, säger Anton Gustafsson.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt