Annons:

Oklar framtid för

Alfred Svensson och Klas Eriksson har gjort succé med Leif och Billy. Nu är det oklart om det blir en åttonde säsong. Foto: Arkiv

Oklar framtid för "Leif och Billy" – vad händer med säsong åtta?

Alfred Svensson, från Virum utanför Tuna, har gjort succé tillsammans med Klas Eriksson i humorserien "Leif och Billy". Men om det blir en åttonde säsong är högst oklart.

Annons:

Tidigare har sajten Filmtopp gått ut med uppgifter om att SVT inte har några planer på nya avsnitt av serien. Det är också högst oklart om det blir någon mer säsong. Hittills har "Leif och Billy" sänts i sju säsonger. Tidigare i somras stod det klart att huset där serien spelats in sålts till en kvinna.

Den åttonden säsongen verkar just nu ligga på is, vilket just Alfred Svensson bekräftar för sajten Hänt. 

”Att det skulle vara ett beslut från SVTs sida att ”inte förnya” är något missvisande. Det stämmer att vi inte jobbar aktivt med någon ny säsong just nu, men beslutet att ta en paus var på vårat intiativ, och SVT stöttar oss i det", skriver han i meddelandet. 

Just nu lägger han och parhästen Klas Eriksson allt krut på scenshowen "Gud förbannat vilken jävla show" som ska ha premiär på Scalateatern i höst.

”Med det sagt så har vi ett fortsatt fint samarbete och en ständigt pågående dialog med SVT och det är inte alls omöjligt att Leif och Billy gör comeback i tv-rutan någon gång i framtiden”, fortsätter Alfred Svensson. 

Duon har bland annat tagit hem Kristallen för bästa humorprogram och varit underhållning i Melodifestivalen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt