Annons:

MILJONVINST SÅLD PÅ ICA KVANTUM I VIMMERBY

En triss med miljonvinst har sålts på Ica Kvantum i Vimmerby. Foto: Mostphotos/Simon Henriksson

MILJONVINST SÅLD PÅ ICA KVANTUM I VIMMERBY

En miljonvinst har sålts på Ica Kvantum i Vimmerby. Trisslotten löstes in för en vecka sedan och då blev det känt att den sålts i Vimmerbybutiken.

Annons:

Tidigare i veckan uppvaktades butiken av Svenska Spel efter den stora vinsten. För drygt en vecka sedan löstes trisslotten in och det var också då det visade sig att den sålts hos Ica Kvantum i Vimmerby. 

– Vi har fått ett vinstogram skickat till oss och hade också besök av Svenska Spel i går, säger butiksägaren Per Lindqvist.

På en trisslott går det att vinna från 30 kronor till som mest en miljon kronor direkt på skrapet. Det senare är det alltså den tursamme vinnaren gjort. Men vem som är den lycklige är okänt.

– Ingen har gett sig till känna ännu, men det är en vanlig trisslott som vi sålt i butiken. Den borde vara såld inom ett par veckors tid, men visst är det så att folk ibland köper en lott och sedan låter den ligga ett tag. 

Att någon vinner en miljon kronor på just en trisslott hör inte till vanligheterna. 

– En sådan här stor vet jag inte om vi har haft tidigare. Ibland är det schysta vinster i nummerspel eller andelsspel, men det är inte i de här storleksordningarna. Det här är verkligen jättekul, säger Per Lindqvist.

Om det är en Vimmerbybo som vunnit hoppas Per Lindqvist att man avslöjar sig för butiken.

– Vi har inte fått fira någon med tårta ännu, men det vore väldigt kul att kunna göra det. Vi har ingen aning om vem den lycklige är, men det är klart man hoppas att det är en stammis. Det är många som har som tradition att man handlar en triss när man är och handlar i butiken.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt