Annons:

Tekniska problem mitt under uppesittarkvällen

Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

Tekniska problem mitt under uppesittarkvällen

Nu i början av uppesittarkvällen har TV4 fått tekniska problem med sin streamingtjänst. I appen uppger man att man jobbar med att lösa problemet för TV4 Play.

Annons:

Bingolottos uppesittarkväll samlar många svenskar framför tv-apparaterna i kväll. Men just nu går det inte att titta på TV4 Play på grund av tekniska fel. Även Bingoappen ligger nere. 

– Om det är så att vissa upplever lite problem att komma in på appen eller på Bingolotto.se så jobbar teknikerna för fullt med detta. Det är för att det har överträffat förväntningarna. Det är så många som vill in och spela Bingo, vilket är superroligt, säger programledaren Daniel Norberg i programmet.

TV4 hänvisar tittarna till att kolla på programmet linjärt eller att fortsätta med att försöka uppdatera appen. 

– Vi får tyvärr hänvisa till alternativa metoder eller fortsätta försöka. Det ligger tyvärr utanför vår kontroll men förhoppningsvis är TV4 Play uppe snart igen, säger John Sarafian, PR-ansvarig för Bingolotto.

Vissa har även haft problem med att köpa lotter i appen. 

– Antalet spelare där hemma har överträffat alla förväntningar men vi jobbar hårt för att ta hand om er alla så fort vi bara kan. Vi beklagar att det inte fungerar och hoppas lösa det inom kort, säger John Sarafian.

– Alla jobbar med att lösa det här så fort som möjligt, säger Daniel Norberg vid 20.20-tiden.

HÄR går att se sändningen online enligt TV4. För att se uppesittarkvällen trycker man på TV4-symbolen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt