Annons:

Då invigs Vimmerbys nya aktivitetspark:

Vimmerbys nya aktivitetspark, Vimarparken, invigs onsdagen den 12 juni. Foto: Vimmerby kommun

Då invigs Vimmerbys nya aktivitetspark: "En park för alla generationer"

Arbetet med Vimmerbys nya aktivitetspark går vidare. Invigningsdatumet har satt till onsdagen den 12 juni. 
”Vi kommer att se till så det blir en rolig invigningsdag och hoppas på många besökare och nyfikna gäster som vill ta det av allt roligt som finns att göra”, skriver Vimmerby kommun på sin hemsida. 

Annons:

Vimarparken, Vimmerbys nya aktivitetspark, blir en park med en mängd aktiviteter och möjligheter till avkoppling och rekreation. Parkens placering är i ett område bakom tennishallen och Vimarhaga/Borghaga utmed Lundgatan.

Första spadtaget till den nya aktivitetsparken togs i september 2022 och snart är det dags för parken att öppna.

Anton Palmér, projektledare för parken, berättar att man kommer jobba stenhårt med att få parken i ordning under april och maj månad. 

”Fredrik Starenflykt, ansvarig för utförandet och all byggnation, kommer sätta igång sin arbetsgrupp första halvan av april och jobba på för fullt under april och maj för att få ordning på det sista i parkens utformning. Vi hade ett uppstartsmöte förra veckan där vi gick igenom det som måste göras innan öppning och vi är väldigt hoppfulla över att detta kommer att bli riktigt, riktigt bra. En park för alla generationer att hitta glädje, rörelse och energi”, säger Anton Palmér i en kommentar till Vimmerby kommuns hemsida. 

Vimmerby kommun uppmanar invånarna att respektera de uppsatta avstängningarna. 

”De finns där för er säkerhet och parkens utveckling. Det är fortfarande mycket nyplantering som behöver ta sig under våren, såväl gräs som träd och buskar", säger Anton Palmér. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt