Annons:

Hon blir ny chef för äldreomsorgen i Vimmerby:

Veronica Holmstedt blir ny chef för vård- och omsorgsboende inom äldreomsorgen. Bilden är ett montage. Foto: Privat/Mostphotos

Hon blir ny chef för äldreomsorgen i Vimmerby: "Jättespännande"

Karin Holmgren går vidare till ett liknande jobb i Västerviks kommun. Nu är det klart att Veronica Holmstedt från Tranås blir ny chef för vård- och omsorgsboende i kommunen.
– Det känns jättespännande, berättar hon.

Annons:

Efter över 20 år i Vimmerby kommun går Karin Holmgren nu vidare till ett nytt jobb i Västerviks kommun. Hon slutar den 31 maj i år, men redan nu är det klart vem som kommer efterträda henne.

Det blir Veronica Holmstedt som blir ny chef för vård- och omsorgsboende i Vimmerby.

– Det känns jättespännande. Jag har haft förmånen att läsa äldreomsorgsboken man har i Vimmerby kommun på den trivsamma hemsidan och det lockade mig till tjänsten. Jag är precis nyrekryterad och måste komma in i verksamheten och lära känna verksamheten innan jag kan säga något om vad vi behöver jobba med. Jag ser fram emot att lära känna såväl medarbetare som brukare, säger Veronica Holmstedt. 

Under juni månad ska hon till Vimmerby och bland annat träffa socialchefen. I Tranås kommun har hon varit enhetschef inom hemtjänsten de senaste tre åren. 

– Jag brinner för utveckling och delaktighet och hoppas att jag kan jobba vidare i den andan. 

Börjar den 12 augusti

Till att börja med är tanken att pendla mellan orterna. I grunden är hon undersköterska och har också en kandidatexamen i psykologi. Hon har varit politiker i Tranås kommun i många år.

– Kombinationen enhetschef och politiker har passat mig. Den här tjänsten lät trevlig och jag har alltid haft äldreomsorgen nära hjärtat. Nu ser jag fram emot augusti, säger hon.

Den 12 augusti tillträder hon det nya jobbet. Under det glapp som uppstår kommer Ulrika Brorsson och Robert Lindström dela på chefskapet. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt