Annons:

LÄNET: Misstänkta bilinbrottet var par som hade sex

Polispatrullen i Nybro gjorde en oväntad upptäckt. Foto: Jakob Karlsson

LÄNET: Misstänkta bilinbrottet var par som hade sex

En lustig händelse inträffade i Nybro i början av veckan. Polisen larmades till ett misstänkt bilinbrott – men när patrullerna kom fram till platsen upptäckte man att det handlade om något helt annat. I bilen hade en man och en kvinna sex.

Annons:

Polisen har skrivit om händelsen på sin Facebook-sida: 

"Jag och min kollega beordrades på ett ärende där man misstänker ett pågående inbrott i bil. Tillsammans med kollegan tar vi oss fram mot den aktuella bilen. I mörkret kan vi på avstånd urskilja ett svagt ljussken inne i bilen.

De lite märkliga omständigheterna visar sig då bilen emellanåt gungar samt att rutorna är igenimmade. Vi knackar på ena bakrutan och kort därefter kan vi urskilja två gestalter i baksätet på bilen och även höra lite mumlande röster. Sen kliver en ung man ur bilen och rättar snabbt till sina byxor som han i all hast dragit upp och därefter kommer en ung kvinna ut ur bilen. Båda mäkta förvånade och röda som stoppljus i ansiktet.

Allt var i sin ordning på platsen och det unga paret trodde att de valt en plats där de kunde få sin stund tillsammans men hade inte räknat med den uppmärksamma allmänhet som i sin tur kontaktade polis.

Vi skrattade alla gott åt situationen och lämnade det unga paret som förmodligen väljer en annan plats med omsorg vid nästa tillfälle. Kärlek mellan två människor när det är som bäst och på lika villkor, men typiskt nog en polispatrull som skulle störa och något kaffe fick vi inte heller..."

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt