Annons:

Nu startar de gemensamt bolag:

Nu startar Simon Johansson bolag tillsammans med Patric Strömberg. Foto: Jakob Karlsson

Nu startar de gemensamt bolag: "Tror vi är en bra uppställning"

PL Collection plus Smak by Simon. Där har ni två företag som hittat varandra – och som nu gemensamt ger Delionline en ny kostym.
– Vi tror att vi är en bra uppställning, säger Simon Johansson.

Annons:

PL Collection drivs av Patric Strömberg och har i många år arbetat med profil- och arbetskläder mot företag. Smak by Simon drivs av Simon Johansson och har snabbt blivit ett poppisinslag i Vimmerbys restaurangliv. 

Nu gör Vimmerbyföretagen gemensam sak och startar ett bolag tillsammans. Delionline är ett nygammalt företag som får en helt ny kostym.

– Delionline har funnits i PL Collection i cirka två år och nu steppar vi upp och bildar ett aktiebolag tillsammans för att kunna erbjuda Vimmerbyborna och övriga Sverige bra deliprodukter, berättar Simon Johansson.

Bland annat kommer de erbjuda kryddor, olivolja, senap, grilltillbehör och andra spännande saker.

– Allt är förpackat och presenterat i fina burkar och flaskor.

"Bra uppställning"

Både Simon Johansson och Patric Strömberg tror att satsningen kommer slå väl ut.

– Vi tror att vi är en bra uppställning och att vi kompletterar varandra väldigt bra. Mixen av Smak by Simon som jobbar med mat med noggrant utvalda råvaror och PL Collection med sin erfarenhet på produkter till företag som julklappar, sommar- och avtackningspresenter till företagens anställda och dess kunder. En ny webshop är snart klar och delar av vårt sortiment kommer man att kunna avnjuta på Smak.

Så Smak kommer fungera lite som ett skyltfönster?

– Ja, både som ett skyltfönster för våra befintliga gäster, men samtidigt är det för att jag vill få in kvalitativa råvaror på Smak. Här kan vi samarbeta med en av världens bästa olivoljor och ett företag som har sin passion i att förädla kryddor på bästa sätt i både smak, produktsäkerhet och förpackning. 

En del av produkterna kommer att kunna köpas på Smak så småningom. Hela sortimentet kommer finnas på webshopen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt