Annons:

Linda uppmärksammades efter 25 års tjänst på Carlenskogs

Linda Brandstedt har jobbar på Carlenskogs Byggvaruhus i 25 år och uppmärksammades med guldklocka och blommor i dag. Foto: Ossian Mathiasson

Linda uppmärksammades efter 25 års tjänst på Carlenskogs

Carlenskogs i Vimmerby hade i dag äran att uppmärksamma en av sina medarbetare, Linda Brandstedt, med anledning av 25 år i företagets tjänst.

Annons:

Tidigare i dag uppvaktades Linda Brandstedt då hon har varit anställd på Carlenskogs i Vimmerby i 25 år och erhöll blommor och en klassisk guldklocka samtidigt som det bjöds på tårta. Carlenskogs i Vimmerby har i dag 19 anställda. 

– Det har varit 25 bra år och jag har trivts jättebra. Jag gillar kundkontakten där man får träffa mycket människor. Jag har jobbat här sedan 1994 när den här butiken öppnades. Jag har varit med från starten, säger Linda Brandstedt. 

Hur många år till blir det för dig?

– Det är tio år kvar till pension, vi får se om jag får gå då, säger Brandstedt och skrattar. 

"Förknippar mig med Carlenskogs"

Linda Brandstedt sköter det dagliga arbetet i butiken med att köpa hem, plocka upp och sälja varor till kunderna som besöker Vimmerbybutiken. Han jobbar mycket med färg och tapet. 

– Det är ett varierande och stimulerande yrke. Folk förknippar mig nog med Carlenskogs och det blir så efter så många år. När man träffar folk på stan i civila kläder så tittar de på mig och känner inte igen mig till en början, säger Brandstedt. 

Vid utdelningen fanns vd:n Urban Andersson med och han tycker att det är en bra tradition som de ska bevara. 

– Det är inte så många företag som driver traditionen med guldklocka men vi har den här. Linda har blivit en profil i butiken och hela företaget är inne i en väldigt trevlig fas. Vi bytte ägare för ett och ett halvt år sedan och har gjort investeringar, säger vd:n Urban Andersson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt